Sobre Debotaibata

Hola!!

Sóc l’Eli Mora de Checa. Vaig fer el doctorat en Biologia Evolutiva i va ser aleshores quan em vaig adonar de què si no aconseguia fer entendre al meu entorn més proper perquè estudiar les aranyes era important, tots els meus esforços servirien de poc. Com a persona no puc deslligar-me de les meves opinions, tampoc puc treure’m les ulleres liles i penso per sobre de tot, que tothom hauria de poder tenir accès al coneixement. Sinó de què serveix?

En la meva vida hi ha diferents passions: la biologia evolutiva (bota),   i també altres branques com la neurobiologia (bata), les ciències de la salut (més bata) amb  un interès especial en la relació entre la ciència i l’art (debotaibata).

En general, visc enganxada al visor de la meva càmera de fotos, i suposo que fotografio el què més em fascina que són: els patrons biogeogràfics , la biodiversitat i els mecanismes que la generen, el funcionament del cos humà, el manteniment de la salut  i com el cos ens permet fer coses meravelloses . D’aquí el meu interès com a fotògrafa de retrats i d’espectacles de dansa i circenses. Un projecte personal que trobareu a http://www.elimoraphotographyevents.com. Tot això convivint amb la celiaquia i que per tant ho impregna tot, fins al punt que ha donat lloc a un llibre :-).

Espero de tot cor què el que trobeu us agradi, i també espero rebre el vostre feedback! Moltes gràcies!

_T4A9275

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: